Hvordan velge et godt nettsted design selskap?


Et nettsted er et svært viktig verktøy for vekst og utvikling i næringslivet, og bør gjøres med mye omsorg og planlegging. Det er tusenvis av nettsteddesignselskaper og nesten alle hevder å være de beste. Hvordan går man da om å velge riktig nettsteddesignselskap?

Av de tusenvis av designere som er tilgjengelige over hele landet, ville det sikreste veddemålet være å velge den som anbefales av din nære venn eller en pålitelig kilde. Du vil ikke overlate arbeidet ditt i ukjente hender, og du vet på forhånd hvilken type resultater designerne gir.

Vet hva du forventer at designeren skal gjøre:


Selv om nettsteddesignere vil gi deg en liste over dusinvis av ting som må gjøres for å sette opp nettstedet ditt, er det i utgangspunktet bare seks ting som må gjøres.

De må opprette nettstedets design og konfigurere

innholdsstyringssystemet eller CMS. Uten en publiseringsside vil du ikke være i stand til å realisere SEO mål.

Be designeren om å gi deg påloggingspassordet til CMS. De fleste nettsteddesigningeniører deler ikke med disse passordene som gjør dem tilnærmer seg eiere av nettstedet, og du vil alltid forbli på deres nåde, når du trenger å gjøre endringer.

Til slutt be ham om å trene deg i det grunnleggende om CMS-bruk. Han vil være svært motvillig til å gjøre det fordi du kanskje ikke trenger hans tjenester igjen.

Inspiser noen av de andre nettstedene som designeren har opprettet:
Når du sjekker arbeidet deres, kan du se om det er i samsvar med hva du ønsker for nettstedet ditt.

Fortell ham nøyaktig hva du vil:


Fortell ham hva du vil. Selvfølgelig hvis du liker det designeren anbefaler så for all del gå videre.

Vær skeptisk til designeren som lover deg en topp 5-siderangering:
Det er ikke en del av jobben hans. Hans jobb er å lage et nettsted med de riktige verktøyene og en som er kodet riktig tar SEO i betraktning. Utover det er det din plikt å se hvor verdifull du kan gjøre nettstedet ditt.

Nettsteder må kontinuerlig oppgraderes:


Ikke ansette noen som alltid vil ønske å bli betalt for selv minuttert av arbeid. Nettsteder er aldri endelige og må alltid endres og oppdateres. Det finnes verktøy tilgjengelig på nettet, noe som gjør det enkelt for noen med selv grunnleggende datakunnskap å gjøre disse endringene. Gjør det klart for designeren, at hvis du noen gang trenger hans tjenester for noe problem eller den andre, må han eller hun komme fri.

Behold design og koding av .com samme:


Å dele design og koding er aldri en god idé. En person som gjør konseptualisering, design og implementering alltid gjør for bedre produkter og gjør også designeren ansvarlig for begge aspekter av nettstedet.